Διαφημιστικό Δώρο

Η σωστή επιλογή διαφημιστικού δώρου, συνάρτηση της κατάλληλης επιλογής αντικειμένου και της σωστής αποτύπωσης του μηνύματος που θέλουμε να φτάσει στο κοινό μας. Μία μεγάλη κατηγορία διαφημιστικών δώρων έχουν ως βάση το ύφασμα (βαμβακερό, πολυεστερικό, συνθετικό κ.α.), επομένως οι τρόποι εκτύπωσης του δημιουργικού μας ακολουθούν αυτούς της ένδυσης.

PAD PRINTING Ή ΕΚΤΥΠΩΣΗ ΤΑΜΠΟΝ

Για τα πιο κοινά και συγχρόνως λειτουργικά προϊόντα της κατηγορίας, αντικείμενα  όπως στυλό, μολύβια, μπρελόκ, αναπτήρες, usb sticks, εργαλεία, ηλεκτρονικές συσκευές κ.α., όπου το υλικό της βάσης τους μπορεί να είναι πλαστικό, plexiglass, μέταλλο, ο ενδεδειγμένος τρόπος εκτύπωσής τους είναι το ταμπόν.

Με αυτή την τεχνική εκτύπωσης επιτυγχάνουμε τη μεταφορά μίας εικόνας 2-D σε ένα αντικείμενο 3-D. Το σχέδιό μας μεταφέρεται από ένα χαραγμένο κλισέ, μέσω ενός ταμπόν σιλικόνης, πάνω στο αντικείμενό μας, η επιφάνεια του οποίου μπορεί να είναι επίπεδη, κυλινδρική, σφαιρική, με σύνθετες γωνίες, ανάγλυφη, με κοίλες ή κυρτές επιφάνειες. Η εκτύπωση ταμπόν παρέχει αρκετά καλή απόδοση στη λεπτομέρεια του σχεδίου μας και στην καλυπτικότητα των μελανιών.

ΧΑΡΑΞΗ LASER

Ο καταλληλότερος τρόπος αποτύπωσης ενός σχεδίου πάνω σε σκληρές, αλλά όχι μόνο, επιφάνειες, όπως πέτρα, γυαλί, ξύλο, αλουμίνιο, πλαστικό, κεραμικό, δέρμα κ.α., επίπεδες και κυλινδρικές. Μία τεχνική με υψηλότερο κόστος αυτού της εκτύπωσης, αλλά με αισθητική και διάρκεια που ανταμείβει τόσο αυτόν που προσφέρει το διαφημιστικό δώρο όσοκαι αυτόν που το λαμβάνει.

Ας γνωριστούμε

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις. Είμαστε διαθέσιμοι και στο κατάστημά μας, όπου μπορείτε να έρθετε, να συζητήσουμε και να λύσουμε κάθε σας απορία!