Ένδυση

Καθώς συνεργαζόμαστε με το σύνολο των εταιρειών προωθητικού ενδύματος, στο κατάστημά μας θα βρείτε κωδικούς ένδυσης (αντρικούς, γυναικείους, παιδικούς), τόσο για λιανική όσο και για χονδρική πώληση.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε για τη διαθεσιμότητα σε μεγέθη (μεγάλα μεγέθη έως και 5XL σε πολλούς κωδικούς) και χρώματα, καθώς και για το χρόνο παράδοσης ανά προϊόν. Στους καταλόγους μας θα βρείτε ρούχα εργασίας για κάθε επαγγελματική δραστηριότητα (εστιατόρια, μπαρ, ξενοδοχεία κτλ.), αθλητικές εμφανίσεις και φόρμες γυμναστικής για το σύνολο των αθλημάτων καθώς και πολλά αξεσουάρ όπως καπέλα, σκούφους, κασκόλ, γάντια. Για πελάτες χονδρικής υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής του κωδικού που σας ενδιαφέρει από την αρχή, μια διαδικασία που περιλαμβάνει το σχεδιασμό, την επιλογή υφασμάτων, την προσαρμογή των διαστάσεων (μεγεθολόγιο) σύμφωνα με τις απαιτήσεις σας, το ράψιμο, τον ποιοτικό έλεγχο και τέλος την εκτύπωση/κέντημα του τελικού προϊόντος.

Όσον αφορά στις αθλητικές εμφανίσεις, υπάρχει η δυνατότητα επιλογής του σετ που σας ενδιαφέρει μέσα από μία μεγάλη γκάμα προϊόντων (ποδοσφαίρου, μπάσκετ, handball κ.α.), καθώς και ο συνδυασμός λεπτομερειών (λαιμόκοψη, μανίκια κ.α.) και χρωματικών αποχρώσεων, ώστε το τελικό αποτέλεσμα να ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις σας.

Main 2021 Neutral
JRC From Livardas 2021
EGOCHEF 2021
Payper Catalogue CW-21 Ed29 IT
Gre Sologroup 2021 BD
Atlantis Catalogue 2021
Karlowsky 2020 MC Neutral
BC Catalogue 2021
Stedman
Roly
BC Summer-Spring 2021
CGint 2021
Livardas Stock Products 2021
Livardas Souvenir
NEOBLUE lookbook
LEAFLET RTP 2020
APRONS Custom 2019
Payper ThermoPro 2019
  1. Οι κατάλογοι ανανεώνονται σε τακτά διαστήματα.
  2. Για συγκεκριμένα προϊόντα, υπάρχει ελάχιστη ποσότητα παραγγελίας.

Ας γνωριστούμε

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις. Είμαστε διαθέσιμοι και στο κατάστημά μας, όπου μπορείτε να έρθετε, να συζητήσουμε και να λύσουμε κάθε σας απορία!