Η Ομάδα μας

Bucket head
Ο Bucket head είναι γνωστός Γάλλος καλλιτέχνης και ελέυθερο πνεύμα, ανεπιβεβαίωτης ακόμα ταυτότητας. Έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της ποπ underground σκηνής ενώ έχει μάθει τα μυστικά του υφάσματος και της εκτύπωσης από τους γκουρού του είδους στην Ανατολή για πάνω από 15 χρόνια. Τα πολιτικού και κοινωνικού σχολιασμού έργα του έχουν εμφανισθεί σε ρούχα σε μεγάλους οίκους μόδας. Η δουλειά του ξεκίνησε από την underground σκηνή περιελαμβάνει συνεργασίες μεταξύ καλλιτεχνών και μουσικών. Ειδικοί έχουν σημειώσει πως τα έργα του στο μέλλον θα θεωρούνται μοναδικά του είδους.
«Το παρόν αποτελεί προϊόν μυθοπλασίας. Τα πρόσωπα, τα ονόματα και οι καταστάσεις είναι φανταστικά και οποιαδήποτε ομοιότητα είναι συμπτωματική και δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα»
Αντώνης Κοσμαδάκης
Ο Αντώνης Κοσμαδάκης είναι γεννημένος το ‘86 στην Αθήνα. Ακολούθησε σπουδές στις γραφικές τέχνες και ηλεκτρονικών μέσων το 2004 στο ΙΕΚ Ακμή. Με διάφορες εκθέσεις ζωγρφικής στο ιστορικό του και ενασχόληση με τις γραφικές τέχνες τα τελευταία 16 χρόνια έχει βραβευτεί με βραβεία όπως Best Flash sites: Βραβείο για τη δημιουργία Web site Furygraphics.gr και ένταξη του στο site http://www.bestflashanimationsite.com το 2010 και Βραβείο για τη δημιουργία Web site Furygraphics.gr και ένταξη του στο site www.coolhomepages.com το 2011 ενώ ασχολείτε με το αποκλειστικά με το τύπωμα σε ύφασμα τα τελευταία 12 χρόνια.

Ας γνωριστούμε

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις. Είμαστε διαθέσιμοι και στο κατάστημά μας, όπου μπορείτε να έρθετε, να συζητήσουμε και να λύσουμε κάθε σας απορία!