Η Φιλοσοφία μας

Όχι μία στάμπα σε ένα t-shirt, μία έκφραση την οποία θα επικοινωνήσει ο εμπνευστής της μέσω ενός ρούχου, κατάλληλου να αναδείξει  τόσο τη δυναμική της όσο και του δημιουργού της. Η επιθυμία να αντιμετωπίσουμε τη διαδικασία της εκτύπωσης ενός υφάσματος ως ένα artwork, χωρίς περιορισμούς σχεδίων, τεχνικών, χρωμάτων και κυρίως, χωρίς περιορισμούς και κατευθύνσεις στον τελικό μας καμβά, το ρούχο, ήταν αυτή που μας ένωσε 16 χρόνια πριν. 

Έχοντας ως κύριο στόχο την ικανοποίηση του καθενός που μας εμπιστεύτηκε, ξεκινήσαμε συνεργασίες με το σύνολο των προμηθευτών, εσωτερικού και εξωτερικού, και επιλέγοντας μία αξιόπιστη ομάδα συνεργατών, μπορέσαμε να προσφέρουμε υπηρεσίες που μας καθιέρωσαν. Η ανάγκη κάλυψης συνεχώς αυξανόμενων απαιτήσεων, οδήγησε στην ενασχόλησή μας με το κομμάτι του εταιρικού-διαφημιστικού δώρου και τη δημιουργία και εκτύπωση της εταιρικής ταυτότητας μιας επιχείρησης

5778
PROJECTS COMPLETED
4235
HAPPY CUSTOMERS
46356
WORKING HOURS
 • 2006

  Επαγγελματισμός, επικοινωνία και αντίληψη των απαιτήσεων. Διάθεση να ικανοποιήσουμε όσους μας εμπιστεύονται. Τα εφόδια μας για ένα δυνατό ξεκίνημα.

 • 2009

  Νέες συνεργασίες, νέα υλικά, προϊόντα και μηχανήματα. Αυξάνουμε τις δυνατότητές μας, ώστε να μπορούμε να προσφέρουμε περισσότερα. Διαφημιστικό δώρο και έντυπα προστίθενται στις παροχές μας.

 • 2013

  Μετακίνηση στο νέο, μεγαλύτερο και ανακαινισμένο χώρο μας. Δυνατότητα καλύτερης εξυπηρέτησης.

 • 2015

  Δε σταματάμε πουθενά. Κατασκευές με νέα υλικά, συνεργασίες που μας πάνε πιο πέρα. Λογότυπο, εταιρική ταυτότητα, ιστοσελίδες, ολοκληρωμένες υπηρεσίες για τους πελάτες μας.

 • 2020

  Μια δύσκολη για όλους μας χρονιά, όπου η εμπιστοσύνη σας και η στήριξή σας μας έφερε στην πρώτη θέση στην απονομή για τις καλύτερες εταιρείες στον κλάδο τους (aetoi.eu). Σκοπός μας η παραμονή στην πρώτη θέση της προτίμησης σας.

Ας γνωριστούμε

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις. Είμαστε διαθέσιμοι και στο κατάστημά μας, όπου μπορείτε να έρθετε, να συζητήσουμε και να λύσουμε κάθε σας απορία!