Ένδυση

Το κάθε σχέδιο καθορίζει την τεχνική εκτύπωσης και η κάθε τεχνική προσαρμόζεται σε κάθε σχέδιο

ΜΕΤΑΞΟΤΥΠΙΑ

Ίσως είναι ο πιο εντυπωσιακός τρόπος εκτύπωσης υφασμάτων και όχι μόνο (χαρτί, plexi glass, γυαλί, μέταλλο είναι κάποιες από τις επιφάνειες που μπορούμε να εκτυπώσουμε με την τεχνική της μεταξοτυπίας) λόγω της διαδικασίας μεταφοράς του σχεδίου στο ύφασμα. Από την εκτύπωση των φίλμ, στην εμφάνιση των τελάρων, κατόπιν στην επιλογή των κατάλληλων ανά περίπτωση μελανιών (plastisols, βάσης νερού, διαλύτου και UV) και τέλος στη μεταφορά τους στο προϊόν μας, είναι μια διαδικασία βασισμένη στη λεπτομέρεια. Όσον αφορά στο ύφασμα, το τελικό αποτέλεσμα εντυπωσιάζει τόσο για την ακρίβειά του όσο και για την αισθητική του (το υγρό μελάνι απορροφάται από την ίνα του υφάσματος δίνοντας το καλύτερο δυνατόν αισθητικό αποτέλεσμα).

Αν και ενδείκνυται για παραγγελίες χονδρικής, στο κάταστημά μας θα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε την εκπληκτική ποιότητα της μεταξοτυπίας και σε μεμονωμένα τεμάχια (αναφέρεται σε μονόχρωμα ή δίχρωμα σχέδια).


Πλύσιμο στο πλυντήριο, έως 40ο C, σίδερο από την ανάποδη.  Δε μπαίνει σε στεγνωτήριο.

FLEX (ΒΙΝΥΛΙΟ)

Εκτύπωση βινυλίου

Η εκτύπωση βινυλίου, σχεδόν στο σύνολο των υφασμάτινων επιφανειών, αποτελεί την ιδανική λύση για γραμμικά σχέδια (vector), μονόχρωμα ή πολύχρωμα, ανεξαρτήτου μεγέθους σχεδίου. Προσφέρεται τόσο για μεμονωμένα τεμάχια όσο και για μαζική παραγωγή. Πρόκειται για μεμβράνη η οποία διατίθεται σε ποικιλία χρωμάτων (πλακάτα χρώματα και τεχνοτροπίες), υφών (φλόκο, glitter, μεταλλικές κ.α.) και πάχους, η οποία μετά από την κοπή από κατάλληλο κοπτικό μηχάνημα και την επεξεργασία της, τοποθετείται με ειδικό φορέα στο ύφασμα που θέλουμε να τυπώσουμε, και με τη βοήθεια θερμότητας και πίεσης γίνεται η μεταφορά. Το αποτέλεσμα είναι πολύ ανθεκτικό σε πλύσιμο και σιδέρωμα (προτείνεται η πλύση του ρούχου σε θερμοκρασία 40ο C από την ανάποδη/σιδερώνεται από την ανάποδη/δε μπαίνει σε στεγνωτήριο).

ΨΗΦΙΑΚΗ ΕΚΤΥΠΩΣΗ

Η χρήση ψηφιακής εκτύπωσης απευθύνεται κυρίως σε φωτογραφικά θέματα. Σε αυτή την περίπτωση η σωστή επιλογή αποτύπωσης του σχεδίου έχει να κάνει με την επιθυμητή ευκρίνεια αποτύπωσης, την αντοχή του αποτελέσματος, το φορέα εφαρμογής και την ποσότητα των τεμαχίων.

Εκτύπωση direct to garment (dtg)

Εκτύπωση direct to garment (dtg) ή απευθείας στο ύφασμα. Υγρό μελάνι ψεκάζεται πάνω στη βάση μας (ρούχο) και ενσωματώνεται στην ίνα του υφάσματος. Για σκούρα υφάσματα χρησιμοποιείται λευκή βάση για ακόμα καλύτερη ευκρίνεια στη αποτύπωση της εικόνας μας. Τα μελάνια που χρησιμοποιούμε είναι οικολογικά-αντιαλεργικά. Πλύσιμο στο πλυντήριο, έως 40ο C, σίδερο από την ανάποδη. Δεν μπαίνει σε στεγνωτήριο.

Εκτύπωση direct to film (dtf)

Εκτύπωση direct to film (dtf) ή εκτύπωση του σχεδίου πάνω σε φιλμ θερμομεταφοράς και η μεταφορά του στο ύφασμα. Μελάνια τετραχρωμίας (cyan, magenta, yellow, black) και προσθήκη ενός extra χρώματος, του λευκού, το οποίο αποτελεί τη βάση πάνω στην οποία τυπώνεται το έγχρωμο σχέδιο. Προσθήκη κατάλληλης κόλλας και μεταφορά στο ύφασμα μέσω θερμοκρασίας. Ενδείκνυται για μεγάλη γκάμα υφασμάτων. Ποιοτική και οικονομικη λύση για φωτογραφικά θέματα. Πλύσιμο στο πλυντήριο, έως 40ο C, σίδερο από την ανάποδη. Δεν μπαίνει σε στεγνωτήριο.

Εκτυπώσιμο βινύλιο

Η λογική είναι ίδια με αυτή του flex, μόνο που σε αυτή την περίπτωση η μεμβράνη μας είναι λευκή και πάνω σε αυτή εκτυπώνεται και στη συνέχεια κόβεται το σχέδιο μας. Με φορέα μεταφοράς το σχέδιό μας εφαρμόζεται στο σημείο του ρούχου που θέλουμε και στη συνέχεια, με τη βοήθεια θερμοκρασίας και πίεσης γίνεται η μεταφορά του σχεδίου στο ρούχο. Πλύσιμο στο πλυντήριο, έως 40ο C, σίδερο από την ανάποδη. Δεν μπαίνει σε στεγνωτήριο.

Εκτύπωση με χρήση εκτυπωτών laser & inkjet

Με τη χρήση κατάλληλου χαρτιού θερμομεταφοράς για ανοιχτόχρωμα ή σκουρόχρωμα υφάσματα, είναι η πιο εύκολη και γρήγορη μέθοδος εκτύπωσης φωτογραφικού θέματος πάνω στη βάση μας. Πλύσιμο στο πλυντήριο, έως 40ο C, σίδερο από την ανάποδη. Δεν μπαίνει σε στεγνωτήριο.

Εκτύπωση day sublimation

Η μέθοδος αυτή δίνει λύσεις στην ψηφιακή εκτύπωση πολυεστερικού υφάσματος σε πολύ υψηλή ανάλυση σχεδίου, με χαμηλό κόστος. Το τελικό αποτέλεσμα εκτύπωσης ενσωματώνεται πλήρως στο ύφασμα, κάνοντας την εκτύπωση αυτή ιδανική για αθλητικές εμφανίσεις, σημαίες, λάβαρα και μία σειρά προϊόντων με βάση τον πολυεστέρα.

ΚΕΝΤΗΜΑ

Για επαγγελματικό και όχι ένδυμα, του οποίου η συχνή χρήση επιφέρει γρήγορη φθορά, ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος μεταφοράς του σχεδίου στο ύφασμα είναι το κέντημα. Ξεκινώντας με το κεντητικό πρόγραμμα, το οποίο θα διασφαλίσει την άψογη αποτύπωση του σχεδίου στο ρούχο σας, και με τη χρήση σύγχρονου εξοπλισμού, σε συνδυασμό με πρώτες ύλες (κλωστές) αρίστης ποιότητας, είμαστε σε θέση να σας εξασφαλίσουμε ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα προβάλει με τον καλύτερο τρόπο την επιχείρησή σας.

Ας γνωριστούμε

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις. Είμαστε διαθέσιμοι και στο κατάστημά μας, όπου μπορείτε να έρθετε, να συζητήσουμε και να λύσουμε κάθε σας απορία!