Έντυπο

Δώσε το στίγμα σου, όχι μόνο τα στοιχεία σου. Επικοινώνησε με καλαισθησία και άποψη.

Η έντυπη προώθηση της κάθε επιχείρησης, αν και αποτελεί μία κλασική επιλογή, προσφέρεται πλέον σε μεγάλη ποικιλία προϊόντων και με μία ανανεωμένη, φρέσκια άποψη.

Επαγγελματικές κάρτες: Απαραίτητη σε κάθε είδος επαγγελματικής δραστηριότητας η επαγγελματική σας κάρτα μπορεί να αποτελεί συγχρόνως ένα έξυπνο διαφημιστικό δώρο για τον κάθε υποψήφιο πελάτη σας. 

Διαφημιστικά έντυπα: Από το σχεδιασμό μέχρι την εκτύπωση είμαστε δίπλα σας για τη δημιουργία ενός προωθητικού εντύπου που θα αναδεικνύει στο μέγιστο την ποιότητα και την ποικιλία των παροχών σας.

Φάκελοι & Επιστολόχαρτα: Ενισχύστε το κύρος της επιχείρησής σας δίνοντας σημασία στην επικοινωνία σας με τους πελάτες σας.

Μπλοκ/Συνταγολόγια: Χρήσιμα σε κάθε επαγγελματική δραστηριότητα (γιατροί, δικηγόροι, τεχνικές εταιρείες, ξενοδοχειακές μονάδες).

Εταιρικά folders: Για φύλαξη και μεταφορά εγγράφων, ένα καλαίσθητο προϊόν μάρκετινγκ διαχρονικής χρήσης, κατάλληλο για παρουσιάσεις, εκθέσεις, συνέδρια κ.α..

Ημερολόγια: Μοναδικό προωθητικό δώρο, χρήσιμο 365 μέρες το χρόνο.

Σουπλά/Σουβέρ: Δώσε έμφαση στην εικόνα που θέλεις να έχει η επιχείρησή σου. Χάρτινα σουπλά και σουβέρ για επιχειρήσεις εστίασης και όχι μόνο.

Αφίσες:

Αυτοκόλλητα: Ένα οικονομικό και συγχρόνως χρηστικό μέσο που μπορεί να συμπληρώσει τη συσκευασία μιας αγοράς, να βοηθήσει στην προώθηση του μηνύματος της επιλογής σας ή να προσφερθεί ως δώρο στο αγοραστικό σας κοινό. Ιδανικά για συσκευασίες προϊόντων εστίασης, για προβολή τεχνικών εταιρειών κ.α..

Εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους: Στο κατάστημά μας θα βρείτε μία μεγάλη ποικιλία προϊόντων εκτύπωσης μεγάλου μεγέθους, όπως μουσαμά, καμβά, αυτοκόλλητα (one way vision, δαπέδου, με περιμετρική κοπή, αμμοβολής), φωτογραφικό χαρτί για χρήσεις επιγραφοποιίας, κάλυψης βιτρινών καταστημάτων, διακόσμηση εσωτερικού χώρου κ.α.. Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας.

Ας γνωριστούμε

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν ερωτήσεις. Είμαστε διαθέσιμοι και στο κατάστημά μας, όπου μπορείτε να έρθετε, να συζητήσουμε και να λύσουμε κάθε σας απορία!